Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

PalvelutHieronta:

.

Kiristävät ja lyhentyneet lihakset aiheuttavat hyvin monenlaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja, joihin saadaan hieronnasta nopeasti helpotusta. Staattiset ja yksipuoliset työasennot, ylirasitus, kova harjoittelu tai esim. stressi voivat olla kiputilojen taustalla. Kiinnittämällä näihin tekijöihin enemmän huomiota pääsemme yhdessä hyviin tuloksiin.

Hieronta rentouttaa kehoa, aineenvaihdunnan ja verenkierron vilkastuessa. Jänteiden, sidekudosten ja nivelsiteiden joustavuuden kohentuessa myös liikkuvuus paranee. Tietoisuus omasta kehosta kohentuu hieronnan avulla merkittävästi joka edesauttaa itsehoidon aloittamisessa. Monta hyvää syytä hieronnalle eikä vähäisin suinkaan ole rentoutunut hyvä olo ja hymy kasvoilla!


Jalkavyöhyketerapia:

.

Meidän käyttämämme vyöhyketerapiamuoto alkoi kehittyä Amerikassa jo 1920-luvulla. Hoitomuotona vyöhyketerapia on ikivanha, piirroksia hoitotapahtumasta on löydetty esim. Egyptistä n. 5000 vuotta sitten.
Hoitamalla jalkapohjista ensin kitkahieronnalla, sen jälkeen puikoilla etsien tarkemmin kehon heijasteita ja lopuksi rentouttavalla rasvahieronnalla on saatu hyviä tuloksia erilaisissa suolisto-ongelmissa, stressissä, unihäiriöissä, tuki-ja liikuntaelinvaivojen hoidossa, migreenin hoidossa ja erilaisten kipujen ja särkyjen hoidossa. Hoidon avulla keho ja mieli lepäävät ,immuunipuolustus sekä hormoni- ja entsyymituotanto vahvistuu.


Koliikkivyöhyketerapia/vauvahieronta:

.

Vastasyntyneetkin saavat myös hyvää apua refleksologisesta käsittelystä. Vauvan koko keho käsitellään lempeästi joka jo sinällään rauhoittaa ja viestittää lapselle että hänestä välitetään. Joskus jopa yksi hoitokerta auttaa. Yleisimmin tarvitaan kuitenkin useampi hoitokerta. Hoidosta on ollut apua vauvan itkuisuuteen ”koliikkiin”, unihäiriöihin ja erilaisiin suolisto-ongelmiin. Myös vanhemmat saavat samalla oppia vauvansa refleksologiseen käsittelyyn ja rohkaisemme heitä hieromaan vauvaansa päivittäin.


LymphaTouch- hoidot

Uudella suomalaisella keksinnöllä LymphaTouch alipainehoidolla saavutetaan vaikuttavia hoitotuloksia. LymphaTouch:lla hoitaessa saamme alipaineen avulla venytettyä kudosta jolloin lymfaneste ja verenkierto vilkastuvat. Myös sidekudosten toiminta paranee aineenvaihdunnan vilkastuttua. Niveleen kertyneen nesteen poistuminen edesauttaa ko. nivelen palautumista toimintakuntoon nopeammin ja lievittää kipua usein jopa välittömästi.

LymphaTouch:lla voi hoitaa mm:

Tervetuloa tutustumaan tehokkaaseen ja kivuttomaan hoitomuotoon.

.  .

Hieronta Helen, Viikinkaari 4, 00790 Helsinki, Puh. 050-5374 505

  näytä normaaliversio » Ylös